FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Šibenik: uhvaćena četvorica dilera heroina

Autor: jdev
ŠIBENIK , 21. travnja 2011. (Hina) - Šibenska policija uhitila je četvoricu muškaraca iz Brodarice, Šibenika i Primoštena koje sumnjiči za preprodaju heroina, a u akciji je zaplijenjeno 48 grama droge.

Opsežna policijska akcija pokrenuta je u početku godine kad se doznalo da više osoba prodaje heroin sitnim dilerima i krajnjim potrošačima, izvijestio je danas načelnik šibensko-kninske Policijske uprave (PU) Ivica Kostanić.

Prije dva dana policajci su u mjestu Žaboriću u automobilu kod dvojice Primoštenaca u dobi od 31 i 38 godina pronašli 14 grama heroina, tri mobitela, 5300 kuna, 965 eura i 160 američkih dolara za koje se sumnja da su "zarađeni" preprodajom droge. Policija je potom otkrila da je stariji Primoštenac drogu nabavio od vršnjaka iz Brodarice u čijoj je obiteljskoj kući policijski pas Ajax pronašao oko 34 grama heroina. U kući su pronađeni digitalna vaga, dva mobitela i 6800 kuna.

Daljnja istraga utvrdila je da je u lancu sudjelovao i 37-godišnji Šibenčanin koji je više puta posredovao u preproprodaji droge između dvojice 38-godišnjaka iz Brodarice i Primoštena.

Utvrđeno je i da je 38-godišnjak iz Brodarice duže vrijeme heroin preprodavao u Šibeniku, nekad osobno, a nekad preko 37-godišnjeg Šibenčanina. U Primoštenu je drogu korisnicima raspačavao 38-godišnji Primoštenac, a pomagao mu je 31-godišnji sumještanin.

Svi osumnjičenici su privedeni istražnom sucu Županijskog suda u Šibeniku. Osumnjičeni su za ukupno 29 kaznenih djela neovlaštene preprodaje ili posredovanja u preprodaji droga te za dva kaznena djela neovlaštena posjedovanja droge.

(Hina) xjdev yso

An unhandled error has occurred. Reload 🗙