FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Virovitica: pogoršala se prometna sigurnost

Autor: ztes
VIROVITICA, 19. travnja 2011. (Hina) - Sigurnost na području virovitičko-podravske Policijske uprave u prva tri mjeseca ove godine je dobra, ali se u odnosu prema prošloj godini pogoršala prometna sigurnost, rečeno je na konferenciji za novinare u Virovitici.

Broj poginulih osoba u prometnim nesrećama povećan je s jedne na četiri, a povećao se i broj teško ozlijeđenih osoba u odnosu prema prvom tromjesečju 2010., rekao je voditelj pododsjeka za promet virovitičko-podravske Policijske uprave Miroslav Lalić.

Istaknuo je da se negativan trend nastavlja i u travnju jer su u prvom tjednu poginule dvije osobe.

Unatoč mnogim mjerama, istaknuo je Lalić, sigurnost prometa nisu uspjeli zadržati na prošlogodišnjoj razini pa će tijekom travnja i svibnja pojačti mjere prevencije i represije. S tim u vezi najavio je akciju koju će virovitičko-podravski policajci uz pomoć mobilne jedinice tzv. "Cobre" danas i sutra provoditi na cestama Virovitičko-podravske županije, a tu je i 14 uređaja za nadzor brzine.

Kad je riječ o kriminalu i javnome redu i miru u prvom tromjesečju ove godine, stanje je zadovoljavajuće i na prošlogodišnjoj je razini, rekao je zamjenik načelnika virovitičko-podravske Policijske uprave Mario Župan.

(Hina) xztes yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙