FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za utorak, 19. travnja

Autor: nles
ZAGREB, 19. travnja 2011. (Hina) - Objavljujemo Najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska, za utorak 19. travnja.

ZAGREB - Saborski Odbor za izbor, imenovanja i upravne poslove obavit će razgovor kandidatima koji udovoljavaju uvjetima za predsjednika i članove povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa (10 sati, Trg Sv. Marka 6).

ZAGREB - Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić održat će konferenciju za novinare na temu Akti gradonačelnika (12 sati, Gradska uprava, Trg S. Radića 1).

ZAGREB - Centar za mirovine studije i Pravosudna akademija organiziraju konferenciju "Usklađenost hrvatskog zakonodavstva i prakse sa standardima Europske konvencije za zaštitu ljudskih prava i temeljnih sloboda" na kojoj će uvodno govoriti, među ostalim, programski voditelj Centra Gordan Bosanac. Na skupu će biti predstavljena i istoimena knjiga koju je uredila Ivana Radačić (9,30 sati, hotel Dubrovnik).

SPLIT - U Zavodu HAZU-a održat će se svečano otvaranje znanstvenog, književnog i izdavačkog programa "Marulićevi dani". Ta će manifestacija će trajati do 21. travnja ove godine kao prvi dio cjelokupnih "Marulićevih dana". Drugi dio "Marulićevih dana" je Festival hrvatske drame i autorskog kazališta i trajat će od 26. travnja do 3. svibnja 2011. godine.

ZAGREB - U kabinetu grafike HAZU bit će otvorena izložba "Prvaci hrvatskog plakata / Chikos, Crnčić, Krizman, Babić" . Djela četvorice akademika bit će izložena u povodu 150. godišnjice HAZU, a govore o počecima i razvoju plakatnog oblikovanja na našim prostorima (19 sati, Strossmayerov trg 12).

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

ujutro - Jasna Nahtigal Lazarić

poslijepodne - Neven Leskovar

navečer - Mate Kovačević

telefon: 01/48-08-600

telefaks: 01/48-08-822

e-mail: hina@hina.hr

(Hina) xmt yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙