FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kateini roditelji za vjenčanje će potrošiti 100.000 funta

Autor: mhaj
LONDON , 17. travnja 2011. (Hina/AFP) - Roditelji zaručnice britanskog princa Williama, Kate Middleton potrošit će "gotovo 100.000 funta" na vjenčanje svoje kćeri za britanskoga princa, koje će se održati 29. travnja, izvijestio je u nedjelju britanski tjednik The Sunday Times.

U tjedniku piše kako će se poštovati tradicija, a to znači da će mladenkini roditelji platiti njezin boravak u luksuznom hotelu Goring nadomak Buckinghamske palače, noć uoči vjenčanja, potom mladenkinu vjenčanicu i haljine Kateinih djeveruša te da če snositi troškove bračnog putovanja. Carole i Michael Middleton sudjelovat će i u troškovima primanja koje će se organizirati u Buckinghamskoj palači 29. travnja.

Middletonovi će platiti hotelski račun u vrijednosti od 20.000 funta za noć koju će u hotelu Goring provesti Kate, njezina sestra i vjenčana kuma Philippa te članovi njezine obitelji. Kate će s Philippom noć provesti u kraljevskom apartmanu, što stoji 4.000 funta. U nešto "skromnijim" sobama, po cijeni od tisuću kuna na noć, boravit će Kateini roditelji i članovi bliže obitelji. Kateina vjenčanica stajat će Middletonove najmanje 30.000 funta, a Philippina haljina oko 20.000 funta. Tom iznosu treba dodati i onu koja će se potrošiti na haljine Kateinih djeveruša i majke Carole, a ne treba zaboraviti ni nezaobilazne troškove šminkanja i frizerske usluge.

(Hina) xmh ysd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙