FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vratila se Snježana Pejčić

Autor: adrp
ZAGREB, 14. travnja 2011. (Hina) - Nakon gotovo mjesec dana turneje po jugoistočnoj hemisferi večeras se u Zagreb vratila brončana olimpijka iz Pekinga Snježana Pejčić, koja je nakon osvajanja prvog mjesta na Svjetskom kupu u Sydneyu prva od hrvatskih sportaša osigurala nastup na olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine.

"Snježana je ne samo osigurala nastup u Londonu nego je osvajanjem četvrtog mjesta na upravo završenom Svjetskom kupu u korejskom Changwonu potvrdila svoju vrijednost, a uvjeren sam da će to napraviti i iduće godine na olimpijskim igrama", izjavio je direktor naše streljačke reprezentacije Ivica Cvitak.

Po njegovim riječima izglede za ispunjavanje norme za nastup na OI u Londonu imaju i pištoljaš Saša Špirelja, te mlada juniorska prvakinja Europe iz Varaždina Tanja Perec i Bjelovarčanin Petar Gorša u puški te braća Anton i Josip Glasnović u trapu, pa bi, ukoliko se te prognoze ostvare, u Londonu mogli imati rekordan broj predstavnika na olimpijskim igrama u streljaštvu. To će umnogome ovisiti o dva predstojeća natjecanja Svjetskog kupa - sljedećeg mjeseca u američkom Fort Benningu, te na zadnjem natjecanju u Muenchenu, kazao je Cvitak.

(Hina) xad yrš

An unhandled error has occurred. Reload 🗙