FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Najava priloga u Audio servisu za utorak, 12. travnja

Autor: sdju
ZAGREB, 12. travnja 2011. (Hina) -

HRVATSKA:

--------

ZAGREB - Komisija Hrvatske biskupske konferencije (HBK) "Iustitia et pax" danas je u izjavi o međunarodnom sudu za ratne zločine u Haagu apelirala na hrvatske građane da po objavljivanju presude hrvatskim generalima zadrže mir i dostojanstvo (prilog do 16 sati).

TUHELJSKE TOPLICE - Hrvatska i Slovenije prošle su godine unatoč krizi uspjele povećati robnu razmjenu za 10 posto, što pokazuje novi razvoj gospodarskih odnosa dvije zemlje, istaknuto je na okruglom stolu "Jačanje gospodarske suradnje Hrvatske i Slovenije s naglaskom na programe EU i sektor turizma" koji je danas održan u Termama Tuhelj uz sudjelovanje predsjednika Republike Hrvatske Ive Josipovića i predsjednika Republike Slovenije Danila Tuerka (prilog oko 16 sati).

ZAGREB - Predsjednica Vlade Jadranka Kosor sastala se danas s predstavnicima 18 braniteljskih udruga iz Domovinskog rata utemeljenih na državnoj razini, a nakon sastanka, koji je ocijenila iznimno kvalitetnim, konstruktivnim i otvorenim, rečeno je kako je jedan od zaključaka da presude hrvatskim generalima Gotovini, Markaču i Čermaku u petak, 15. travnja, treba dočekati "mirno i dostojanstveno" (prilog oko 16,30 sati).

(Hina) xsdju yazel

An unhandled error has occurred. Reload 🗙