FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Policija otkrila kradljivice nakita

Autor: hspa
DUBROVNIK, 7. travnja 2011. (Hina) - Policija je uhitila dvije talijanske državljanke koje su ukrale zlatni nakit u zlatarnici u Metkoviću i nakit od za sada nepoznata vlasnika, priopćila je danas dubrovačko-neretvanska Policijska uprava (PU).

Nakit iz zlatarnice u Metkoviću ukrale su jučer oko 18,15 sati, a u automobilu "ford fiesta" talijanskih oznaka zaustavljene su oko 18,45 sati na graničnom prijelazu u Kleku. U automobilu su bile četiri talijanske državljanke, a kod 35-godišnjakinje je pronađena bijela pamučna čarapa s većom količinom zlatnog nakita.

Utvrđeno je da su ona i 24-godišnjakinja počinile tešku krađu zlatnog nakita iz zlatarnice u Metkoviću.

Kod 35-godišnjakinje su pronađena dva platna za izlaganje i pakiranje zlatnog nakita s ukupno 430,81 gram zlatnih lančića, privjesaka i narukvica ukupne vrijednosti oko 108.000 kuna za koje je utvrđeno da su ukradeni iz zlatarnice u Metkoviću. Nakit je oduzet i vraćen vlasniku. Nađen je 302,41 gram zlatnih lančića ukradenih od za sada nepoznata vlasnika.

Talijanske će državljanke biti kazneno prijavljene i sprovedene u Istražni centar Županijskog suda u Dubrovniku, kaže se u priopćenju.

(Hina) xddub yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙