FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Osijek: tri razbojstva uz prijetnje oružjem

Autor: vsik
OSIJEK,6. travnja 2011.(Hina) - U Osječko-baranjskoj županiji jučer su počinjena tri razbojstva - u Osijeku, Višnjevcu i Đakovu, sva tri uz prijetnje oružjem, pištoljima i nožem, a policija je otkrila dvojicu 16-godišnjaka koje sumnjiči za razbojstvo u Osijeku, izvijestila je danas osječko-baranjska Policijska uprava.

Kriminalističkom istragom utvrđeno je da su dvojica maloljetnika jučer poslijepodne ušetala u prodavaonicu "Roko" u Strossmayerovoj ulici u Osijeku te od 51-godišnje prodavačice, prijeteći joj pištoljem i nožem, uzeli oko 2500 kuna i dvije kutije cigareta. Policija će protiv njih podnijeti odgovarajuće prijave.

Nepoznati razbojnik sinoć oko 20 sati u prodavaonici "Novi centar" u Đakovu uzeo je od 53-godišnje prodavačice, prijeteći joj nožem, oko 2700 kuna. Policija traga za muškarcem u dobi između 30 i 35 godina, koji je bio odjeven u crnu majicu i hlače, a na glavi je imao "fantomku" s prorezima za oči.

U kladionici Germaniji u Višnjevcu, u blizini Osijeka, nepoznati je razbojnik oko podneva od 32-godišnje službenice, prijeteći joj pištoljem, ukrao oko 15.000 kuna. Policija traga za muškarcem u dobi oko 30 godina, visokim oko 180 centimetara, koji je bio odjeven u crnu jaknu, a na glavi je imao "šiltericu".

(Hina) xvsik ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙