FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Casillas: Uefa se treba posvetiti bitnim pitanjima, a ne stvarima kao što je boja sokni

Autor: imli
MADRID, 30. ožujka 2011. (Hina/Reuters) - Vratar španjolske nogometne reprezentacije Iker Casillas pozvao je Uefu da se posveti bitnim pitanjima, a ne marginalnim stvarima kao što je boja sokni.

Casillasova reakcija uslijedila je nakon sinoćenjeg kvalifikacijskog susreta za EP 2012. protiv Litve, kojeg su svjetski prvaci dobili sa 3-1, iako su igrali na terenu koji je nalikovao na "krumpirište".

"Teren u Kaunasu bio je katastrofalan, na njemu nije moguće odigrati poštenu akciju. Igranje na takvim travnjacima nikome nije od koristi i dužnosnici Uefe bi morali ustati iz svojih udobnih fotelja i malo pogledati stadione na kojima moramo igrati. Umjesto toga oni nam dijele lekcije o tome koje boje moraju biti sokne", izjavio je Casillas.

Španjolska se morala dosta pomučiti da bi dobila slabašnu Litvu, poveli su golom Xavija (19), a u 57. minuti Stankevicius je poravnao na 1-1. Ipak, u posljednjih 20 minuta Španjolci su izvukli pobjedu, prvo je loptu u vlastitu mrežu pospremio Kijanskas (70-ag), a za konačnih 3-1 zabio je Mata (83).

(Hina) ximl yiml

An unhandled error has occurred. Reload 🗙