FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Djelatnik Čistoće pokušao ukrasti kontejnere na Jakuševcu

Autor: nkot
ZAGREB, 28. ožujka 2011. (Hina) - Dugogodišnji djelatnik zagrebačke Čistoće uhvaćen je noćas pri pokušaju krađe limenih kontejnera iz skladišta na Jakuševcu, izvijestili su iz Zagrebačkog holdinga.

Ne otkrivajući identitet lopova, iz holdinga su priopćili da je njihov djelatnik uhvaćen tijekom redovne rutinske kontrole u Servisno operativnom centru Jakuševac. Kažu da je njihov dugogodišnji djelatnik s prijateljem pokušao ukrasti deset pocinčanih limenih kontejnera od 1100 litara. Odmah je pozvana policija te su obojica uhićeni.

U policiji kažu da su osumnjičeni još na kriminalističkom istraživanju te da o pojedinostima slučaja za sada ne mogu govoriti. Doznaje se da su dvojica lopova na Jakuševac došli kamionom koji je policija zaplijenila.

Protiv djelatnika Čistoće pokrenut će se disciplinski postupak, najavili su iz Zagrebačkog holdinga u kojem kažu da su, inače, pojačali interne kontrole po podružnicama kako bi se svaki pokušaj krađe sveo na minimum te se time "pokazala nulta tolerancija prema nezakonitom i koruptivnom ponašanju".

(Hina) xpp/xso yso

An unhandled error has occurred. Reload 🗙