FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pronađen vlasnik upaljača bombe koji je ozlijedio dječaka

Autor: zjur
SPLIT, 28. ožujka 2011. (Hina) - Vlasnik upaljača bombe, kojim je u subotu u Zmijavcima kod Imotskog teško ozlijeđen 15-godišnji dječak, je 54-godišnji muškarac, utvrdio je istražni sudac Županijskog suda u Splitu, doznaje se danas u splitskoj policiji.

Protiv osumnjičenog 54-godišnjaka je podnesena kaznena prijava zbog nedopuštenog posjedovanje oružja i eksplozivnih tvari.

Policija je ujedno u Zmijavcima pretražila stan oca (50) ozlijeđenog dječaka, te tamo pronašla 34 komada streljiva raznog kalibra i prazne spremnike za automatsku pušku. Protiv njega slijedi podnošenje optužnog prijedloga za prekršaj iz Zakona o oružju nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.

Petnaestogodišnji dječak ozlijeđen u eksploziji, primljen je u Klinički bolnički centar Split (KBC) zbog težih ozljeda te mu je amputiran prst, a ima i ozljede obje šake, nadlaktice, grudnog koša i lica, doznaje se u splitskom KBC-u.

Neslužbeno se doznaje da je upaljač bombe 15-godišnji dječak pronašao na otvorenom prostoru, u blizini mjesta eksplozije kod škole u Zmijavcima.

(Hina) xzjur ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙