FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Izjava izbornika Bilića nakon poraza od Gruzije

Autor: imli
ZAGREB, 26. ožujka 2011. (Hina) - Nakon poraza 0-1 u gostima kod Gruzije u kvalifikacijama za EURO 2012. izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić ocijenio je kako je danas bilo premalo raspoloženih igrača u našoj momčadi.

"Čestitam domaćinima na fanatičnoj borbenosti, i na kraju su dočekali svoju priliku i pobijedili. Naši reprezentativci pokazali su htijenje, ali imali smo premalo raspoloženih igrača, posebno kad su u pitanju naši najbolji nogometaši, koji su trebali razbiti protivnički bunker. Nisu to napravili dovoljno puta da bismo uspjeli zabiti", izjavio je Bilić.

Uoči utakmice iz hrvatskog stožera su naglašavali da se na pripremama odlično radilo, te da reprezentacija nikad nije bila bolja.

"Istina je da smo na pripremama izgledali odlično i kombinatorno, ali danas je to izostalo, igrači su imali slab dan. Mi smo htjeli sa trojicom u sredini (Modrić, Rakitić, Kranjčar) igru prebaciti na njihovu polovinu i onda preko bokova doći do prilika, ali naši centaršutevi nisu bili dovoljno dobri", kazao je Bilić.

Hrvatska je doživjela prvi poraz u kvalifikacijama za EP 2012., ali je ostala na prvom mjestu skupine sa 10 bodova, Gruzija ima 9, Grčka ima 8, a Izrael 4 boda. Večeras u našoj skupini još igraju Izrael - Latvija, te Malta - Grčka.

Sljedeću kvalifikacijsku utakmicu Hrvatska igra opet protiv Gruzije, ali kod kuće 4. lipnja, a u rujnu dočekujemo Izrael te idemo u goste Malti.

"Nakon ovog poraza situacija u našoj skupini se zakomplicirala, ali tek smo na pola kvalifikacija. Sada treba dignuti igrače i nastaviti se boriti", ocijenio je Bilić.

(Hina) ximl yiml

An unhandled error has occurred. Reload 🗙