FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za subotu, 26. ožujka

Autor: jnah
ZAGREB, 26. ožujka 2011. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska, za subotu 26. ožujka.

ZAGREB - Predsjednik Republike Ivo Josipović primit će građane na kavu (10 sati, Ured Predsjednika, Pantovčak 241).

ZAGREB - Glavni odbor SDP-a održat će sjednicu na kojoj će se sudionicima i javnosti uvodno obratiti predsjednik SDP-a Zoran Milanović (10,30 sati). Nakon sjednice je predviđena je konferencija za novinare o usvojenim zaključcima na kojoj će govoriti predsjednik Glavnog odbora SDP-a Josip Leko (14 sati, Iblerov trg 9).

ZAGREB - U Novinarskom domu održat će se skup logorašica srpskih koncentracijskih logora, pod nazivom Ratno zatočeništvo u srpskim koncentracijskim logorima - "Glavu dole, ruke na leđa", na kojem će zatražiti kažnjavanje zemlje agresora i materijalnog obeštećenje za Hrvatsku (11 sati, Novinarski dom, Perkovčeva 2).

ZAGREB - Deset godina ženske inicijative HNS-a, skup je na kojemu će sudjelovati predsjednik HNS-a Radimir Čačić, predsjednica Kluba zastupnika HNS-a i HSU-a Vesna Pusić, predsjednica Ženske inicijative HNS-a Sonja Koenig i drugi (11 sati, Hotel Dubrovnik, Gajeva 1).

ZAGREB - Europa Donna Hrvatska obilježit će šesnaesti puta Dan narcisa posvećen ženama oboljelima od raka dojke. Glavna poruka je "Pomozimo oboljelima donošenjem Nacionalnog programa za liječenje raka dojke u specijaliziranim centrima s multidisciplinarnim pristupom". Novac prikupljen prodajom narcisa koristit će se za pomoć ženama oboljelima od raka dojke od kojega u Hrvatskoj oboli svaka deseta žena (10 sati, Cvjetni trg).

ZAGREB - U HNK će premijerno biti izvedena opera "Parsifal" Richarda Wagnera pod ravnanjem maestra Nikše Bareze i u režiji Kurta Josefa Schildknechta (17 sati, Trg maršala Tita 5).

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

Ujutro: Neven Leskovar

Popodne: Srebrenka Parlov

Navečer: Jasna Nahtigal Lazarić

Telefon: 01/48-08-600

Telefaks: 01/48-08-822

E-mail: hina@hina.hr

(Hina) xmt ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙