FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: zbog radova ograničenja u prometu

Autor: nkot
ZAGREB, 25. ožujka 2011. (Hina) - Na autocesti A 1, od južnog izlaza tunela Sveti Rok do vijadukta Božići, vozi se dvosmjerno, jednom stranom kolnika (u smjeru Splita), a kroz tunel Plasina, vozi se dvosmjerno, jednom tunelskom cijevi, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad.

Na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, između čvorova Popovec i Ivanja Reka, od 91. +900 do 96. +090 km, u pravcu Zagreba vozi se jednim trakom.

Zbog obnove nadvožnjaka "Klara", na zagrebačkoj obilaznici (A 3), između čvorova Buzin i Lučko, promet ide sjevernim kolnikom, uz ograničenje brzine od 40 km/h.

Lijepo vrijeme dovodi na ceste sve veći broj biciklista i motociklista, a u ratarskim krajevima i sve više poljoprivrednih strojeva, koji, često, na kolnik donose zemlju i blato. HAK moli vozače da provjere uređaje za signalizaciju, posebice tijekom slabe vidljivosti i za noćnih vožnji.

Zbog razminiranja uz Jadransku magistralu D8, svakodnevno od 8 do 18 sati zatvorena je dionica Poličnik-Murvica Gornja, a vozila se propuštaju svaki puni sat po 15 minuta.

Prometuje se naizmjence na Jadranskoj magistrali D 8, na Šibenskom mostu i kroz mjesto Duće, kod Omiša.

Zbog sanacije mosta "Vaganac", dionica državne ceste D 217, Grabovac-GP Ličko Petrovo Selo, bit će zatvorena za sav promet od 25.ožujka do 30.travnja. Teretnim vozilima privremeno se dozvoljava promet Ličkom magistralom D 1, dok će prijevoz opasnih tvari, cisterni i eksplozivnih tvari, bit preusmjeren cestama: Otočac (D 50)-Špilnik (D 52)-Borje (D 1)-Prijeboj (D 504)-GP Ličko Petrovo Selo.

Granični prijelaz Plovanija otvoren je samo za vozila do 3,5 t.

Trajekti plove prema redu plovidbe.

(Hina) xpp yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙