FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za petak 25. ožujka

Autor: spar
ZAGREB, 25. ožujka 2011. (Hina) - Objavljujemo Najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska, za petak 25. ožujka.

Zvjezdicom (*) je označen događaj za kojeg je poziv stigao nakon objavljivanja prve Najave događaja Hrvatska.

(*) ZAGREB - Sjednica Vlade Republike Hrvatske (14 sati, Banski dvori, Trg Sv. Marka 2).

ZAGREB - Sindikat novinara Hrvatske (SNH) u znak podrške novinarima Večernjeg lista, koji štrajkom započetim 23. ožujka zbog nepotpisivanja kolektivnog ugovora pridonose borbi svih novinara za zaštitu temeljnih radnih i profesionalnih prava kolektivnim ugovorom, ispred Novinarskog doma organizira javni prosvjed novinara (11 sati, Perkovčeva 2). Iz Perkovčeve ulice prosvjedna povorka će krenuti istočnim pločnikom Savske ulice prema Večernjem listu (Slavonska avenija 4) gdje će se održati završni dio skupa na kojemu će se okupljenima obratiti čelnici SNH-a i HND-a te sudionici štrajka u Večernjem listu.

NOVIGRAD - Vijeće za elektroničke medije održat će javnu sjednicu o temi "Rad televizijskih i radijskih nakladnika u Istri i duž Jadrana", u povodu otežanog prijama emitiranih programa. Cilj je upoznati širu javnost s teškoćama u radu nacionalnih i lokalnih TV i radio nakladnika na tom području, na frekvencijama koje su Hrvatskoj dodijeljene međunarodnih sporazumom. Uvodno će izlagati predstavnici regulatora i operatera, a potom predstavnici nadležnih ministarstava, saborskih odbora i drugi (11 sati, Kongresna dvorana hotela Maestral).

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

Ujutro: Neven Leskovar

Popodne: Srebrenka Parlov

Navečer: Jasna Nahtigal Lazarić

Telefon: 01/48-08-600

Telefaks: 01/48-08-822

E-mail: hina@hina.hr

(Hina) xmt ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙