FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HOO: Prijam za europskog prvaka Dadića

Autor: rsal
ZAGREB, 22. ožujka 2011. (Hina) - Čelnici Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša i Josip Čop primili su izaslanstvo Hrvatskog skijaškog saveza (HSS) u kojem su bili Edi Dadić, zlatni i srebrni u skijaškom trčanju na 10 km na Europskom prvenstvu do 18 godina, njegov trener Zoran Skender, glavni tajnik Saveza Damir Raos, te Zlatko Malec, direktor nordijskih reprezentacija i nordijskog ski poola.

Čestitajući na izvanrednom uspjehu mlade nade hrvatskog skijaškog trčanja Edija Dadić, čelnici HOO-a podijelili su s vodstvom Saveza važnost planova za ovog perspektivnog sportaša koji je na listi korisnika razvojnog programa HOO-a već dvije godine. Njegov trener Zoran Skender također je u programu razvoja HOO-a, i to na listi trenera za mlađe dobne kategorije.

"Jako smo zahvalni na potpori i garanciji koju nam daje razvojni program HOO-a. Možemo se usredotočiti na ključne ciljeve od kojih su iduće 2012. godine Svjetska juniorska prvenstva i Zimske olimpijske igre Sochi 2014“, izjavio je trener Zoran Skender.

Predsjednik HOO-a Zlatko Mateša potvrdio je su ciljevi Saveza i HOO-a zajednički, te najavio kandidiranje Edija Dadića za program zapošljavanja u Oružanim snagama RH, po uzoru na postojeću praksu s MORH-om, no kad se steknu potrebni uvjeti među kojima i punoljetnost Edija Dadića, zasad 17-godišnjaka i vrsnog učenika srednje ekonomske škole.

(Hina) xpp yrš

An unhandled error has occurred. Reload 🗙