FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NBA: Pobjeda Bostona u New Yorku

Autor: rsal
NEW YORK, 22. ožujka 2011. (Hina/Reuters) - Boston Celticsi slavili su u Madison Square Gardenu protiv New Yorka (96:86), dok su San Antonio Spursi kod kuće porazili Golden State, ali im se na toj utakmici ozlijedio Tim Duncan.

Boston je u dvoboju najpoznatijih klubova Istoka imao više raspoloženih zvijezda od New Yorka, a igrač utakmice bio je Kevin Garnett s 24 koša i 11 skokova, uz važnu ispomoć Paula Piercea (21).Celticsi su postigli zadnjih deset koševa na utakmici, a pobjedom su 13 utakmica prije kraja regularne sezone već izjednačili prošlosezonski učinak u broju pobjeda. Knicksi su pali u završnici jer su im najbolji strijelci Carmelo Anthony (22) i Amare Stoudemire (16) promašivali u zadnjim minutama, a kakav je trenutni skor na ljestvici Boston i New York bi se mogli sastati i u prvom kolu doigravanja.

Chicago je velikih 40 razlike porazio kod kuće Sacramento (132:92), pa su Bullsi nakon 13 godina opet napravili 50 pobjeda u sezoni. Zadnji puta kada su Bullsi otišli na 50 pobjeda, u Chicagu je igrao Michael Jordan. Chicagu se vratio i ozlijeđeni Carlos Boozer, te će momčad zasigurno voditi veliku bitku za naslov prvaka Istoka s Bostonom.

Vodeća momčad lige San Antonio popravio je svoj skor na 57:13 pobjedom nad Golden Stateom (111:96), ali je sreću pomutila ozljeda gležnja Tima Duncana, koji će sigurno propustiti kraj regularne sezone. Sinoć su kod Spursa najbolji bili Manu Ginobili (28) i Tony Parker (17, 15 asistencija).

Desetak utakmica prije kraja sezone na Istoku je čak sedam momčadi praktički već u doigravanju, dok će se "osmi putnik" tražiti između Indiane, koja trenutno ima 31 pobjedu, te Charlotte i Milwaukeea, koji su na 28. Na Zapadu je izvjesno da će Spursi osvojiti prvo mjesto, a sve ostalo je neizvjesno jer su bez šansi za playoff samo Minnesota, Sacramento i Clippersi.

(Hina) xrš yrš

An unhandled error has occurred. Reload 🗙