FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Razbojnica opljačkala športsku kladionicu

Autor: trub
ZAGREB, 18. ožujka 2011. (Hina) - Nepoznata razbojnica jučer je uz prijetnju pištoljem opljačkala športsku kladionicu "Supersport" u Susedgradu iz koje je odnijela nekoliko desetaka tisuća kuna, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Pljačkašica je u kladionicu ušla oko 10,30 sati, lica prikrivenog sunčanim naočalama i kapom šiltericom, te je pištoljem zaprijetila dvjema zaposlenicama (28 i 26 godina) i naredila im da joj predaju novac, što su one i učinile, nakon čega je pobjegla.

Riječ je o mlađoj ženi u dobi između 20 i 25 godina, visine oko 160 centimetara, mršave tjelesne građe i ispijenog lica, a bila je obučena u sivo-smeđu zimsku jaknu s kapuljačom i traperice.

U posljednje vrijeme ovo je drugi slučaj u kojima glavnu ulogu imaju žene-pljačkašice. Nedavno su, naime, uhićene dvije razbojnice koje su opljačkale 900 tisuća kuna iz dviju zagrebačkih poslovnica Splitske banke. U tome im je pomogla zaposlenica banke koja je za informacije i šutnju, to jest prikrivanje pljački dobila gotovo trećinu plijena.

(Hina) xtr yso

An unhandled error has occurred. Reload 🗙