FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Jarmina: vlast protiv blokade prometnice

Autor: zdra
JARMINA, 14. ožujka 2011. (Hina) - Općinske vlasti Jarmine, mjesta blizu Vinkovaca, usprotivile su se, na današnjoj konferenciji za novinare, blokadi južne vinkovačke obilaznice koju su od kraja prošloga tjedna zapriječili nezadovoljni seljaci, okupljeni oko Sindikata hrvatskih seljaka.

"Nemamo ništa protiv prosvjeda, ali nismo za blokadu prometnica jer nam je, od kada su traktori na cesti, onemogućena veza s Vinkovcima", kazao je općinski načelnik Andrija Draganić (HDZ).

Po njegovim riječima "ne može dvadesetak seljaka traktorima blokirati život cijelom selu, poglavito zato što prosvjednici i nisu iz Jarmine, nego iz okolnih mjesta koja nisu prometno blokirana". Podsjetio je kako su općinske vlasti u subotu uputile zahtjev vukovarsko-srijemskoj Policijskoj upravi (PU) da deblokira južnu vinkovačku obilaznicu.

Konferenciji za novinare nazočili su i članovi općinskog vijeća u kojem su vijećnici HDZ-a, HSP-a "Dr. Ante Starčevića", SDP-a, HSP-a, HSLS-a i Hrvatske stranke umirovljenika. Svi oni, kako je istaknuto, bez obzira na stranačku pripadnost podupiru zahtjev općinskih vlasti da se deblokira obilaznica.

(Hina) xzdra ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙