FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Karamarko: zašto se proziva policiju

Autor: dsil
OPATIJA, 11. ožujka 2011. (Hina) - Ministar unutarnjih poslova rekao je danas u Opatiji, na novinarski zamolbu da komentira prosvjede u Hrvatskoj, da su prosvjedi legitimni i da poštuje razloge prosvjednika, no, dodao je, volio bi znati zbog čega se proziva policiju i njega kao ministra.

Prosvjede je ocijenio mirnima i civiliziranima, dodajući da policija ima snage i mogućnosti i da osigurava njih i da se bori protiv kriminala. "Volio bih znati gdje hrvatska policija griješi nakon svega što je u protekle dvije godine uradila u špici borbe protiv korupcije", rekao je ministar Karamarko. Kako je izjavio, policija je bila "predvodnica mnogih kvalitetnih procesa koji se sad događaju i kvalitetom nas približavaju Europskoj uniji: niza riješenih slučajeva, pokušaja procesuiranja komunističkih zločina, osiguravanja javnog reda i mira pa i načina kako se osiguravaju prosvjedi".

Ministar Karamarko odgovarao je na konferenciji za novinstvo u povodu potpisivanja sporazuma između Hrvatske i BiH o predaji i prihvatu osoba s nezakonitim boravištem.

(Hina) xdsil yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙