FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Izabrano povjerenstvo za izbor Uprave Hajduka

Autor: pgas
SPLIT, 9. ožujka 2011. (Hina) - Nadzorni odbor Hajduka na današnjoj je sjednici jednoglasno izabrao petoročlano povjerenstvo koje će biti zaduženo za izbor nove tročlane uprave Hajduka od 39 kandidata koliko ih se prijavilo na natječaju za tu dužnost, a za predsjednicu povjerenstva izabrana je splitska dogradonačelnica Anđelka Visković,rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare u sjedištu Hajduka na Poljudu.

"Osobno sam na današnju sjednicu Hajdukovog Nadzornog odbora donijela imena pet kandidata za povjerenstvo, koje je predložio Grad Split kao većinski vlasnik Hajduka“, izjavila je Anđelka Visković.

Ona je izvjestila da su preostala četiri člana ovog povjerenstva Jako Andabak, Vinko Cuzzi, Šime Luketin i Vinko Ljubičić.

Andabak je, inače, član Nadzornog odbora i najveći mali dioničar Hajduka, a Cuzzi bivši nogometaš Hajduka i predsjednik Skupštine tog kluba u razdoblju od 1992. do 1997. godine, te dugogodišnji sudac Županijskog suda u Splitu.Luketin je također bivši igrač Hajduka i predsjednik Skupštine kluba od 1998. do 2000. godine a trenutačno je predsjednik Uprave Credo banke, dok Ljubičić ima odvjetnički ured u Splitu.

"U ovom povjerenstvu su vrlo kompetentni ljudi koji će odgovorno obaviti povjeren im posao. Novoizabrano povjerenstvo uskoro će se sastati i otvoriti kuverte 39 kandidata prijavljenih na natječaj za novu tročlanu upravu Hajduka", kazala je Visković, koja je dodala kako će povjerenstvo imena kandidata za koje ocjeni da trebaju biti članovi uprave dostaviti Nadzornom odboru Hajduka koji će donijeti konačnu odluku o novoj upravi kluba.

Predsjednik Skupštine Hajduka Vinko Radovani je izvjestio kako na današnjoj sjednici Nadzornog odbora u raspravi i odlučivanju o povjerenstvu za izbor nove Uprave Hajduka nije sudjelovao predsjednik Nadzornog odbora Petroslav Sapunar jer je on jedan od kandidata za novu Upravu kluba. Po Radovanijevim riječima, na današnjoj sjednici Nadzornog odbora Hajduka, od ukupno devet članova, nazočilo ih je pet, te je postojao kvorum, a odluka je donesena jednoglasno.

(Hina) xpgas yrš

An unhandled error has occurred. Reload 🗙