FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Josipović primio izaslanstvo Regionalnog centra MINGORP-a

Autor: agrb
ZAGREB, 3. ožujka 2011. (Hina) - Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović primio je danas izaslanstvo Regionalnog centra za razvoj poduzetničkih kompetencija za zemlje jugoistočne Europe, čiji je osnovni cilj unaprjeđenje učenja o poduzetništvo i poticanje poduzetničkog duha i razmišljanja svih generacija, od osnovnoškolskog uzrasta do edukacije malih i srednjih poduzetnika, priopćio je Ured Predsjednika.

Taj Centar, nastao kao projekt Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva (MINGORP), priznat je od strane Europske komisije te se financira sredstvima iz regionalnog paketa IPA.

Tijekom sastanka članice izaslanstva predstavile su predsjedniku Josipoviću buduće planove i regionalne projekte Centra, među kojima je osobito važan projekt "Žene poduzetnice – pokretači zapošljavanja u jugoistočnoj Europi", stoji u priopćenju.

Predsjednik je podržao rad Centra i istaknuo iznimnu važnost nastavka regionalne suradnje u obrazovanju o poduzetništvu te naglasio kako će taj Centar sigurno biti poticaj mnogima da nastave njihovim putem.

(Hina) pp/xagrb ynpav

An unhandled error has occurred. Reload 🗙