FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: svijet uz kavu

Autor: dger
ZAGREB, 3. ožujka 2011. (Hina) - Pregled zanimljivosti iz svijeta:

NEW YORK - Dokumentarni film o nastanku albuma "The Union" Eltona Johna otvorit će filmski festival Tribeca sljedećeg mjeseca, a sam pjevač uveličat će prigodu besplatnim nastupom na otvorenom. Film redatelja Camerona Crowea, naslovljen "The Union" prema albumu koji je Elton John snimio sa svojim glazbenim uzorom i autorom pjesama Leonom Russellom, otvorit će festival svjetskom premijerom i nastupom uživo 20. travnja na Lower Manhattanu, rekli su organizatori u srijedu. "Eltonovu glazbu vole sve generacije, a njegov nastup izniman je dar našem festivalu i posebno lokalnoj zajednici", rekla je Jane Rosenthal koja je suosnivačica festivala uz supruga Craiga Hatkoffa i glumca Roberta de Nira. Deseto izdanje festivala održava se od 20. travnja do 1. svibnja.

PARIZ - Američka zvijezda Lady Gaga prošetala se pistom u srijedu navečer na reviji francuske modne kuće Mugler, za koju kreira njezin osobni stilist Nicola Formichetti. Lady Gaga pojavila se u dvije kreacije, crnoj i bijeloj. Prvi put je na pistu izišla u suknji od vinila i crnom prozirnom gornjem dijelu, lica skrivenog ispod kape, a drugi put se pojavila u bijeloj kreaciji s velom. Zvučna kulisa bila je pjesma ekstravagantne pjevačice, koja često na pozornici nosi kreacije brojnih francuskih kreatora. Nekoliko sati prije revije svojim je fanovima na Twitteru najavila da će sudjelovati na reviji.

SAN FRANCISCO - Čelnik Applea Steve Jobs pojavio se u srijedu na predstavljanju novog iPada 2, na oduševljenje vjernih poklonika te vodeće američke informatičke korporacije. Kada se Jobs pojavio doživio je ovacije cijele dvorane. Predsjednik uprave Applea nalazi se na bolovanju od siječnja, a posljednjih godina borio se protiv raka gušterače i presađena mu je jetra. Redizajnirani Appleov tablet iPad 2, koji kreće u prodaju 11. ožujka, lakši je, tanjeg okvira, ima dvije kamere, HDMI video izlaz i pristup video 'chatu' FaceTime. U SAD-u će cijena za inačicu od 16 GB biti 499 dolara.

(Hina) xdgk ydgk

An unhandled error has occurred. Reload 🗙