FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV : Najava priloga u Audio servisu, za utorak, 1. ožujka

Autor: gkat
ZAGREB, 1. ožujka 2011. (Hina) - Audio-Najava

HRVATSKA

--------

ZAGREB - Predsjednik Republike Ivo Josipović komentirajući danas novinarima izjavu vladinog glasnogovornika Mladena Pavića kako dio oporbenih stranaka stoji iza nereda prosvjednika okupljenih oko Facebooka, rekao je da "nije dobro iznositi optužbe bez dokaza, a posebno u sadašnjoj situaciji kada društvu treba stabilnosti" (prilog oko 14,30 sati).

ZAGREB - Na trodnevnoj konferenciji "Hrvatski mediji u borbi protiv korupcije" koja je danas u hotelu Westin okupila novinare, izdavače, vlasnike medija ali i predstavnike vlasti i pravosuđa, raspravlja se o važnosti iskorjenjivanja korupcije i osvješćivanja javnog mijenja, te potrebi suprotstavljanja koruptivnom ponašanju (prilog do 15,00 sati).

ZAGREB - Evakuacija hrvatskih državljana iz Libije uspješno je završena u ponedjeljak, a od 21. veljače evakuirana su ukupno 404 hrvatska i 51 strani državljanin, izjavio je u utorak na konferenciji za novinare u Zagrebu potpredsjednik hrvatske vlade i ministar vanjskih poslova i europskih integracija Gordan Jandroković (prilog oko 15,00 sati).

(Hina) xgkat ygkat

An unhandled error has occurred. Reload 🗙