FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: spar
ZAGREB, 28. veljače 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog auto-kluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas

ZAGREB - Kolnici su mokri u Istri, Lici i Gorskom kotaru, gdje povremeno pada slab snijeg. Vlažnih kolnika ima ponegdje u unutrašnjosti, a zbog niskih je temperatura moguća i poledica. Zbog zimskih uvjeta zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, a ostala vozila moraju imati zimsku opremu na državnoj cesti D 42 Josipdol-Poljanak. Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad. Na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, na čvoru Kraljevečki Novaki vozi se dvosmjerno, a u smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama. Vozačima se savjetuje da na put kroz Liku i Gorski kotar ne kreću bez zimske opreme zbog najavljenog snijega. Na graničnim prijelazima u putničkom prometu nema poteškoća. Granični prijelaz Plovanija otvoren je samo za vozila do 3,5 tone. Do 1. ožujka zatvoren je granični prijelaz Principovac-Sot, zbog radova. Trajekti plove redovito.

ZAGREB - U unutrašnjosti pretežno oblačno, a kraća sunčana razdoblja moguća su prije svega u Slavoniji. Povremeno će biti slabog snijega, ponajprije u Lici i Gorskome kotaru, ali su slabe oborine moguće i sjeverozapadnim i središnjim krajevima. Na Jadranu promjenljivo oblačno, povremeno s kišom, osobito prema otvorenome moru. Vjetar uglavnom slab, na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana umjerena i jaka bura, podno Velebita na udare i olujna, u Dalmaciji umjeren i jak istočnjak i jugo. Najviša temperatura od -2 do 3, na Jadranu između 9 i 14 Celzijevih stupnjeva..

(Hina) xsp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙