FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ustavni sud o natječaju za kupnju namještaja

Autor: tkol
ZAGREB, 24. veljače 2011. (Hina) - Ustavni sud reagirao je danas priopćenjem na medijske napise o natječaju za kupnju luksuznog namještaja za potrebe toga suda, istaknuvši kako je "zbog novih zahtjeva vezanih uz unutarnju organizaciju poslovnog prostora zgrade sa sjedištem Ustavnog suda, nastalih zbog bitnog povećanja broja ustavnosudskih predmeta, Ustavni sud u postupku preispitivanja namjene pojedinih prostora u odnosu na stanje utvrđeno u projektnoj dokumentaciji iz 2007. godine, a sukladno tome je u postupku i preispitivanje projekta namještaja i ostale opreme za prostorije suda".

U svojstvu predsjednice Ustavnog suda, naložila sam nadležnim stručnim službama da mi do srijede, 2. ožujka podnesu cjelovito izvješće o rezultatima tih postupaka i radnjama nužnim da bi se zadovoljile novonastale potrebe vezane uz predstojeće poslovanje Ustavnog suda u zgradi na Trgu sv. Marka 4 u Zagrebu, navodi se u priopćenju koje je potpisala predsjednica suda Jasna Omejec.

O rezultatima izvješća i o radnjama koje će Ustavni sud poduzeti javnost će biti izviješćena posebnim priopćenjem u četvrtak, 3. ožujka, poručuju iz Ustavnog suda.

(Hina) xpp/xkt ynpav

An unhandled error has occurred. Reload 🗙