FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: ograničenja zbog olujnog vjetra

Autor: mvra
ZAGREB, 21. veljače 2011. (Hina) - Dionicom autoceste A 1, između čvorova Sveti Rok i Maslenica, te državnom cestom Maslenica-Zaton Obrovački (D 54) prometuju samo osobna vozila, zbog olujnih udara vjetra, izvijestio je u 22,40 sati Hrvatski autoklub (HAK).

Kamioni s prikolicama i tegljači s poluprikolicama iz unutrašnjosti prema Dalmaciji mogu voziti autocestom A 1 do čvora Sveti Rok i dalje državnim cestama preko Gračaca i Obrovca (D 50 i D 27), te obrnuto.

U većem dijelu zemlje kolnici su mokri i skliski, a snijeg povremeno pada u Lici, Gorskom kotaru, Slavoniji, središnjoj Hrvatskoj, te širem području Ogulina, Slunja i Gračaca. Zbog niskih temperatura, moguća je poledica, posebice na mostovima, nadvožnjacima i vijaduktima.

Na Paškom mostu i Jadranskoj magistrali (D 8) od Bakra do Karlobaga zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle, a od Karlobaga do Svete Marije Magdalene dodatno i za kombi vozila, te vozila s natkrivenim teretnim prostorom.

Jak vjetar puše na dionici autoceste A 6 Rijeka-Zagreb, od Kikovice do tunela Tuhobić, no autocesta je otvorena za sve kategorije vozila.

(Hina) pp yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙