FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za subotu, 19. veljače

Autor: macu
ZAGREB, 19. veljače 2011. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska, za subotu 19. veljače.

PULA - U pulskom brodogradilištu Uljanik u more će biti porinut brod "Grande Costa D'Avorio", sedmi brod iz serije višenamjenskih brodova za prijevoz automobila, kamiona i kontejnera nosivosti 24.800 tona koje Uljanik gradi za talijanskog brodara Grimaldi grupu. To je prvo ovogodišnje porinuće u Uljaniku od tri planirana, a Uljanik je talijanskoj kompaniji u siječnju ove godine već isporučio brod "Grande Togo" istih značajki (10,30 sati, Uljanik).

ZAGREB - U kinu Europa bit će otvoren drugi Festival hrvatskog animiranog filma, koji kroz 180 filmova daje presjek najboljih ostvarenja domaće animacije u posljednjih godinu dana. Organizatori su Zagreb film u suradnji s ASIFA Hrvatska (19 sati, Varšavska 3).

ZAGREB - U Gliptoteci će biti otvorena izložba "Nagrađena hrvatska arhitektura 1990-2009" uz promociju časopisa "Arhitektura 219" koji je posvećen izložbi. Organizator je Udruženje hrvatskih arhitekata (12 sati, Medvedgradska 2).

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

- ujutro: Srebrenka Parlov

- popodne: Jasna Nahtigal Lazarić

- navečer: Marko Curać

Telefon: 01/48-08-600

Telefaks: 01/48-08-822

E-mail: hina@hina.hr

(Hina) xmt ymc

An unhandled error has occurred. Reload 🗙