FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Priveden 51-godišnjak zbog trgovanja ljudima

Autor: vruz
SLAVONSKI BROD, 15. veljače 2011. (Hina) - Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo trgovanja ljudima i ropstva te nedopuštenog posjedovanje oružja i eksplozivnih tvari, istražnome sucu Županijskoga suda u Slavonskome Brodu priveden je 51-godišnjak s brodskog područja, izvijestila je Policijska uprava brodsko-posavska.

Nakon 48-satnog zadržavanja u pritvoru odveden je u požeški zatvor. Kriminalističkom istragom utvrđeno je da je od lipnja prošle godine uporabom sile ili prijetnjama silom dvije djevojke u dobi od 17 i 21 godinu prisiljavao na pružanje seksualnih usluga za razne novčane iznose.

Policija je u sklopu zakonskih odredaba i u skladu sa svojim ovlastima od njega uzela vatreno oružje, veću količinu raznoga streljiva i druge predmete koji se dovode u vezu s kaznenim djelom.

Kako se neslužbeno doznaje, 51-godišnji muškarac policiji je otprije poznat po sličnim kaznenim djelima svodništva. Dokaže li mu se u krivnja za kaznena djela koja mu se stavljaju na teret, može mu biti izrečena zatvorska kazna od pet do 15 godina.

(Hina) xvruz ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙