FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HP: izbor najljepše poštanske marke iz 2010.

Autor: dmak
ZAGREB, 14. veljače 2011. (Hina) - Hrvatska pošta (HP) i ove godine, po 14. put, organizira izbor najljepšeg izdanja hrvatskih poštanskih maraka, a svi zainteresirani mogu glasački listić, dostupan u poštanskim uredima, ispuniti i nalijepiti isključivo na dopisnicu i poslati ili glasovati na internetskoj stranici Hrvatske pošte, www.posta.hr.

Dopisnice s glasačkim listićem treba poslati na adresu: Hrvatska pošta d.d. Sektor marketinga i razvoja poslovanja p.p. 514, HR-10002 Zagreb, priopćila je danas Hrvatska pošta.

Najsretnije sudionike u izboru najljepše marke očekuju i vrijedni prigodni darovi: Godišnjaci hrvatskih poštanskih maraka iz 2001. i 2002. godine, prigodni album "Svjetionici", prigodni album "Nacionalni parkovi i parkovi prirode na poštanskim markama RH", prigodni album "150 godina Zagrebačke nadbiskupije", komplet novih tematskih setova - Sport, Umjetnost, Flora i Europa, filatelistički album "Leuchtturm", godišnje zbirke maraka iz 2007., 2008., 2009. i 2010. godine, tematski setovi Hrvatska flora 1992. – 2002. i set straničnika.

Hrvatska pošta je u dvadesetogodišnjem razdoblju svoga izdavačkog opusa tiskala 793 poštanske marke, a prikazani su brojni motivi u širokom rasponu. Obrađivane su teme iz povijesti, prikazivane su hrvatske prirodne ljepote i turistička odredišta, gradovi, utvrde i samostani, flora, fauna i paleontologija, šport, hrvatska likovna umjetnost, književnost, glazba, filozofija, znanost, izumi, jezik, kulturne i znanstvene ustanove i drugo, navodi HP u priopćenju i poziva sve zainteresirane da promotre poštanske marke i odaberu upravo onu koja budi doživljaj ljepote.

(Hina) pp/xdm yrkor

An unhandled error has occurred. Reload 🗙