FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za ponedjeljak, 14. veljače

Autor: mkov
ZAGREB, 14. veljače 2011. (Hina) - Objavljujemo Najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za ponedjeljak, 14. veljače:

ZAGREB - U emisiji Hrvatskog radija "Kako vlada vlada" gostuje premijerka Jadranka Kosor (15,30 sati)

ZAGREB - Ministarstvo kulture predstavit će koncepciju projekta sudjelovanja Hrvatske na 54. venecijanskom bijenalu, koje će se održati od 2. do 27. studenoga ove godine. Na konferenciji za novinare sudjelovat će i ministar kulture Jasen Mesić (13 sati, Runjaninova 2).

DUBROVNIK - U Kneževu dvoru bit će otvorena 20. godišnja skupština pravoslavlja. Skupštinu organizira Međunarodna skupština pravoslavlja iz Atene i Međunarodni društveni fond jedinstva pravoslavnih naroda iz Moskve, na čijem je čelu patrijarh moskovski i cijele Rusije gospodin Kiril. Na otvorenju se očekuje predsjednik Hrvatskog sabora Luka Bebić, koji je i pokrovitelj skupa, mitropolit zagrebačko-ljubljanski i cijele Italije gospodin Jovan i drugi gosti (19 sati).

ZAGREB - Čelnici Instituta Ruđer Bošković održat će konferenciju za novinare na kojoj će biti govora o strategiji Instituta na putu prema EU, proslavi rođenja Ruđera Boškovića u Dubrovniku i ulozi diplomacije u promociji znanosti (11 sati, Bijenička 54).

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

Ujutro: Milka Ćurković

Popodne: Neven Leskovar

Navečer: Srebrenka Parlov

Telefon: 01/48-08-600

Telefaks: 01/48-08-822

E-mail: hina@hina.hr

(Hina) xmkov ymkov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙