FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - od subote, 12. veljače do ponedjeljka, 14. veljače

Autor: tmar
ZAGREB, 11. veljače 2011. (Hina) - Objavljujemo Najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska, od subote, 12. veljače do ponedjeljka, 14. veljače.

Subota, 12. veljače

-------------------------------------

RIJEKA - Svečano otvorenje postrojenja u povodu završetka prve faze modernizacije Rafinerije nafte Rijeka (11,15 sati).

ZAGREB - Hrvatska stranka prava (HSP) će na konferenciji za novinare govoriti o aktualnoj političkoj situaciji te izvijestiti o izboru predsjednika Glavnog stana HSP-a (12,30 sati, Žerjavićeva 10).

ZADAR - Zajednica braniteljskih udruga Zadarske županije održat će prosvjedni skup u znak potpore hrvatskim braniteljima. Nakon mimohoda gradskim ulicama prosvjed će se održati na zadarskom Narodnom trgu (11 sati).

RIJEKA - Nakon gotovo 30 godina u riječkom HNK-u premijerno će biti izvedena Verdijeva opera "Moć sudbine", pod vodstvom maestra Nade Matošević i u režiji Ozrena Prohića (19,30 sati).

Nedjelja, 13. veljače

------------------------------------

RIJEKA - O 21 godini postojanja IDS-a bit će govora na konferenciji za novinare čelnika te stranke predvođenih predsjednikom Ivanom Jakovčićem (12 sati, Zajednica Talijana, Uljarska 1).

ZAGREB - U organizaciji Hrvatskog društva kemijskih inženjera i tehnologa i Hrvatskoga kemijskog društva bit će otvoren 22. hrvatski skup kemičara i kemijskih inženjera, na kojemu će biti predstavljene znanstvene i stručne djelatnosti u tom području (17 sati, hotel Four Points by Sheraton panorama, Trg Krešimira Ćosića 9).

Ponedjeljak, 14. veljače

--------------------------------------

ZAGREB - Ministarstvo kulture predstavit će koncepciju projekta sudjelovanja Hrvatske na 54. venecijanskom bijenalu, koje će se održati od 2. do 27. studenoga ove godine. Na konferenciji za novinare sudjelovat će i ministar kulture Jasen Mesić (13 sati, Runjaninova 2).

DUBROVNIK - U Kneževu dvoru bit će otvorena 20. godišnja skupština pravoslavlja. Skupštinu organizira Međunarodna skupština pravoslavlja iz Atene i Međunarodni društveni fond jedinstva pravoslavnih naroda iz Moskve, na čijem je čelu patrijarh moskovski i cijele Rusije gospodin Kiril. Na otvorenju se očekuje predsjednik Hrvatskog sabora Luka Bebić, koji je i pokrovitelj skupa, mitropolit zagrebačko-ljubljanski i cijele Italije gospodin Jovan i drugi gosti (19 sati).

ZAGREB - Čelnici Instituta Ruđer Bošković održat će konferenciju za novinare na kojoj će biti govora o strategiji Instituta na putu prema EU, proslavi rođenja Ruđera Boškovića u Dubrovniku i ulozi diplomacije u promociji znanosti ( 11 sati, Bijenička 54).

Telefon: 01/48-08-600

Telefaks: 01/48-08-822

E-mail: hina@hina.hr

(Hina) xmt ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙