FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Popijač: s MOL-om i Inom o strateškom razvoju

Autor: rkor
ZAGREB, 8. veljače 2011.(Hina) - Ministar gospodarstva Đuro Popijač izjavio je danas kako se na sastanku s predstavnicima MOL-a i Ine razgovaralo o daljnjem strateškom razvoju Ine ne želeći pritom ulaziti u pojedinosti.

"Govorilo se o skorim predstojećim aktivnostima oko rafinerija, daljnjem strateškom razvoju, ali ne bih o detaljima", tek je kratko kazao Popijač nakon sjednice Vlade odgovarajući na novinarski upit o jučerašnjem sastanku predstavnika Vlade i MOL-a.

Premijerka Jadranka Kosor danas je u izjavi nakon sastanka s mađarskim premijerom Viktorom Orbanom uz ostalo istaknula kako je zajedno s ministrom gospodarstva Đurom Popijačem u ponedjeljak održala vrlo dobar sastanak s predsjednikom uprave MOL-a Zsoltom Hernadijem, no, nije iznosila nikakve detalje.

Ministrica financija Martina Dalić novinarima je na pitanje hoće li biti u sukobu interesa ako njen suprug Niko Dalić uđe u Upravu Ine, odgovorila pitanjem - "zbog čega to mislite?".

"Ina je kompanija većinski u privatnom vlasništvu, o članovima uprave odlučuju organi upravljanja u Ini. Niko Dalić jest moj suprug i do sada je imao vrlo uspješnu poslovnu karijeru i nadam se da će tako biti i ubuduće te da mu moj položaj neće biti prepreka za to", kazala je Dalić.

(Hina) xbn/xrkor ynpav

An unhandled error has occurred. Reload 🗙