FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za nedjelju, 6. veljače

Autor: aspa
ZAGREB, 5. veljače 2011. (Hina) - Objavljujemo Najavu važnijih događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za nedjelju 6. veljače:

VUKOVAR - U Vukovaru se održavaju prijevremeni izbori za novi sastav Gradskog vijeća, nakon što ga je Vlada raspustila, sukladno odluci od 12. prosinca. Na 16 birališta, koja će biti otvorena od 7 do 19 sati, moći će se glasovati za jednu od 16 kandidacijskih listi, a birat će se 25 članova vijeća. U popisu birača grada Vukovara nalazi se 32.740 birača.

DUBROVNIK - Misom na Gorici sv. Vlaha i spuštanjem svečevog barjaka s Orlandovog stupa završava 1039. Festa sv. Vlaha, zaštitnika Dubrovnika i Dubrovačke biskupije (9 sati). Euharistijsko slavlje na Gorici predvodit će mons. Želimir Puljić, zadarski nadbiskup i apostolski administrator Dubrovačke biskupije i tom će prigodom blagosloviti obnovljenu crkvu i oltar. U podne će ovogodišnji festanjuli kapetan Vlaho Kulušić i obrtnik Nikola Miloslavić spustiti barjak uz pjevanje himne sv. Vlahu "Čuj, sveti Vlaho naš".

dežurni urednici:

ujutro/poslijepodne: Neven Leskovar

poslijepodne/navečer: Srebrenka Parlov

telefon: 01/48-08-600

telefaks: 01/48-08-822

e-mail: hina@hina.hr

(Hina) aš yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙