FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Tomašić: na izbore samostalno

Autor: ivuc
OSIJEK, 4. veljače 2011.(Hina) - Predsjednica HSP-a "Dr. Ante Starčevića" Ruža Tomašić izjavila je danas u Osijeku da će ta stranka na parlamentarne izbore izići samostalno te da žele pokazati kako nisu željni vlasti radi vlasti, već da se u politici može uspjeti i poštenim radom.

Na konferenciji za novinare Tomašić je ocijenila da su u Hrvatskoj danas moralne vrijednosti potpuno izokrenute te da je zemlja u teškoćama "zahvaljujući političarima koji se nisu brinuli za narod, nego samo za sebe".

"Pogledajte njihove imovinske kartice i odmah ćete znati tko je radio za Hrvatsku, a tko za sebe, te komu je Hrvatska u srcu, a komu u džepu", kazala je Tomašić.

Poručila je da treba razmišljati o tome kako osigurati dobru budućnost mladim ljudima, koji svojim poštenjem i znanjem žele Hrvatsku vratiti na mjesto koje joj pripada, a ne promovirati ljude koji su pokrali državu i ujedno su "društvena krema".

Ocijenila je kako negativne pojave mogu "zaustaviti ljudi čista obraza", koji svojim djelovanjem mogu pokazati da se lopovluk ne isplati.

(Hina) xivuc ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙