FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Šušku mlada reprezentacija

Autor: imli
ZAGREB, 1. veljače 2011. (Hina) - Hrvatski trener Ivo Šušak (63) bit će sljedeće dvije godine izbornik mlade nogometne reprezentacije, objavljeno je danas na konferenciji za novinare.

"Poziv za ovu funkciju potvrđuje da su ljudi u HNS-u bili zadovoljni mojim radom u prvom mandatu. Čast mi je biti na čelu najboljih mladih nogometaša Hrvatske i uvjeren sam da ću ispuniti očekivanja igrača, čelnika Saveza i navijača", kazao je Šušak, koji će debitirati u prijateljskom susretu protiv Slovenije 9. veljače u Kopru.

Najvažnija zadaća novog izbornika mlade reprezentacije bit će kvalifikacije za EP 2013. u Izraelu, a Hrvatska će svoje protivnike u kvalifikacijama doznati na ždrijebu koji će biti održan u četvrtak, 3. veljače.

Šušak je na mjestu izbornika mlade reprezentacije naslijedio Dražena Ladića, kojeg je zbog optužbi za krivotvorenje police auto-osiguranja Izvršni odbor HNS-a smijenio prije šest dana.

Ovo je drugi mandat Šuška na klupi mlade nacionalne selekcije, jer je tu dužnost uspješno obnašao od 1997. do 2000. godine, kada se naša U-21 reprezentacija dva puta kvalficirala na završna natjecanja.

Ivo Šušak trenersku je karijeru započeo u NK Zagrebu, a trenirao je i Izolu, Osijek te Dinamo iz Tibilisija, nakon kojeg je preuzeo i nacionalnu vrstu Gruzije. Posljednji trenerski angažman Šušak je imao u NK Zagrebu s kojim je na početku ove nogometne sezone imao pet pobjeda iz sedam utakmica, ali je zbog razmimoilaženja s predsjednikom Draženom Medićem morao napustiti klupu "pjesnika".

(Hina) xad yiml

An unhandled error has occurred. Reload 🗙