FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za petak, 28. siječnja

Autor: Tamara Šprihal
ZAGREB, 28. siječnja 2011. (Hina) - Najava važnijih događaja za petak, 28. siječnja koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - Nastavak 22. sjednice Hrvatskoga sabora. Zasjedanje će početi raspravom o izmjenama i dopunama Zakona o tržištu nafte i naftnih derivata, kojima se stvaraju preduvjeti za izgradnju planiranih skladišnih kapaciteta na području Hrvatske te osigurava sigurnost u opskrbi naftom i derivatima. (9,30 sati, Hrvatski sabor, Trg sv. Marka 6).

ZAGREB - U povodu obilježavanja 20 godina od prvih višestranačkih izbora u Republici Hrvatskoj, Fakultet političkih znanosti i GONG organiziraju drugi od pet skupova na temu izbora - "Akteri izbora: jesu li birači, kandidati, političke stranke i koalicije demokratski zrelije?". Na skupu će sudjelovati, među ostalima, predstavnici HDZ-a, SDP-a i Hrvatskih laburista. (9,30 do 12,15 sati, Fakultet političkih znanosti u Zagrebu, Dvorana A, Lepušićeva 6).

ZAGREB - Pokret "STOP progonu hrvatskih branitelja" održat će konferenciju za novinare na kojoj će predstaviti zahtjeve koje će taj pokret uputiti Vladi, Saboru i Predsjedniku Republike Hrvatske (10,30 sati, Dom udruga iz Domovinskog rata, Josipa Slavenskoga 7, Prečko).

ZAGREB - Nakon povratka iz službenog posjeta Moskvi i prvog susreta s novim gradonačelnikom Sergejem Semionovičem Sobjaninom, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić će sa suradnicima, članovima gradske delegacije koja je posjetila Moskvu, održati konferenciju za novinare (11 sati, zgrada Gradske uprave, Trg Stjepana Radića 1, dvorana 372).

ZAGREB - U više od 60 hrvatskih gradova i 150 muzeja, galerija i ustanova u kulturi od 18 do jedan sat iza ponoći, održat će se 7. Noć muzeja, ulaz u sve muzeje bit će besplatan a građane očekuju atraktivne izložbe i popratna događanja, predavanja, performansi, recitali i koncerti.

ZAGREB - Utakmica 43. kola EBEL lige hokejaša u Zagrebu između Medveščaka i Villacha (19,15 sati, Arena).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Ivana Kutni

Poslije podne: Tamara Šprihal

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xtš ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙