FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - svijet - za utorak, 18. prosinca

Autor: vkla
ZAGREB, 18. siječnja 2011. (Hina) - Najavljujemo važnije vijesti iz svijeta za utorak, 18. siječnja.

NOVA BILA/VITEZ - Predsjednica hrvatske vlade Jadranka Kosor boravi u radnom posjetu Bosni i Hercegovini, gdje će najprije posjetiti bolnicu "Dr. fra Mate Nikolića" u Novoj Bili, a potom će se u Franšiznom centru u Vitezu sastati s predstavnicima viteške općine. Prema najavama, premijerka će se sastati i s gospodarstvenicima iz srednje Bosne te s predstavnicima hrvatskih političkih stranaka u BiH. Boravak u Bosni i Hercegovini premijerka Kosor završit će posjetom franjevačkom samostanu sv. Franje Asiškog u Gučoj Gori.

BRUXELLES - Ministar obrane Davor Božinović u sjedištu NATO-a u Bruxellesu treba s glavnim tajnikom NATO-a Andersom Foghom Rasmussenom razgovarati o reformskim procesima u NATO-u i hrvatskom obrambenom sustavu, stanju u regiji i hrvatskom sudjelovanju u međunarodnim mirovnim misijama. Ministar Božinović posjetit će u Bruxellesu i Misiju RH pri Sjevernoatlantskom savezu.

ZAGREB - Predsjednica Nacionalnog odbora za praćenje pristupnih pregovora Vesna Pusić primit će pomoćnika ministra za bilateralnu suradnju Ministarstva vanjskih poslova Republike Srbije Zdravka Ponoša (12 sati, kabinet predsjednice Nacionalnog odbora, Hrvatski sabor, Trg Sv.Marka 6).

WASHINGTON - Kineski predsjednik Hu Jintao u posjetu Sjedinjenim Državama (do 21. siječnja).

Dežurni:

Noć: Branka Radman

Prijepodne: Sonja Djerasimović

Poslijepodne: Slavoljub Leko

Navečer: Srđan Baković

Telefon: 00385 1 4808645

Telefax: 00385 1 4808822

E-mail: hina@hina.hr

(Hina)xvk ybr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙