FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Poraz Medveščaka

Autor: dlug
ZAGREB, 16. siječnja 2011. (Hina) - U susretu 39. kola EBEL lige u hokeju na ledu Medveščak je izgubio u Szekesfehervaru od Albe Volan 3:5 (1:1, 2:2, 0:2).

Medveščak je u Mađarskoj vodio 2:1 i 3:2, no nije uspio sačuvati prednost i Alba je dohvatila bodove koji je još teoretski ostavljaju u igri za plasman u doigravanje. Zanimljivo, Medveščak u dvorani Gabora Ocskayja još nikada nije slavio. Nekoliko je puta bio vrlo blizu, baš kao i večeras, no bodovi su ostali domaćinima.

Medveščak je nastupio bez dvojice napadača Jonathana Filewicha i Joela Prpica. Filewich, koji je pauzirao zbog blagog potresa mozga koji je zaradio u susretu s Villachom, počeo je s treninzima na ledu, ali nije još potpuno spreman. Prpic je propustio utakmicu jer je u dvoboju s Red Bull Salzburgom zbog prekršaja nad Ryanom Dunacnom dobio dvije utakmice kazne plus dvije uvjetne. Prpic se vraća u sastav za za hokejaški spektakl Arena Ice Fever koji počinje idući petak, 21. siječnja.

Golove za mađarski sastav zabili su Balazs Ladanyi (10:21), Marton Vas (32:00, 59:32)), Krisztian Palkovics (38:56), David Jobb (51:35), dok su strijelci za "medvjede" bili Wacey Rabbit (19:02), Thomas Guidarelli (25:31) i Ryan Kinasewich (33:13).

Usprkos porazu 'medvjedi' su zadržali osmu poziciju, posljednju koja vodi u doigravanje.

(Hina)

An unhandled error has occurred. Reload 🗙