FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za srijedu, 12. siječnja

Autor: ikut
ZAGREB, 12. siječnja 2011. (Hina) - Najava važnijih događaja za srijedu, 12. siječnja koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - Sastanak Povjerenstva hrvatskog i srbijanskog ministarstva pravosuđa za pripremu i razmjenu popisa optuženih ili osuđenih za ratne zločine. Na dnevnom redu sastanka, kojem će predsjedati hrvatski ministar Dražen Bošnjaković i srbijanska ministrica Snežana Malović, bit će sva otvorena pitanja vezana uz popis osoba optuženih za ratne zločine, uključujući i pitanje hrvatskog branitelja Tihomira Purde. On je prošle srijede uhićen pri ulasku u BiH na temelju Interpolove tjeralice na zahtjev srbijanske policije iako nije bio na popisu 40-ak osoba koji je Hrvatskoj dostavila Srbija. Sastanak je zatvoren za javnost (12 sati, Ministarstvo pravosuđa RH, Dežmanova 10).

ZAGREB - Ministar obrane Davor Božinović i ministar gospodarstva, rada i poduzetništva Đuro Popijač sastat će se u srijedu, 12. siječnja 2011. godine s hrvatskim proizvođačima vojne opreme i naoružanja, na Hrvatskom vojnom učilištu 'Petar Zrinski'. Na navedenom sastanku bit će razmotreno stanje i perspektive u području proizvodnje naoružanja i vojne opreme u Republici Hrvatskoj (početak sastanka 11 sati, izjave za medije oko 12.30 sati, Časnički dom Hrvatskog vojnog učilišta 'Petar Zrinski', Ilica 256 b).

ZAGREB - Rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. Aleksa Bjeliš izvjestit će na konferenciji za novinare o održavanju akademske donatorske večere koju 17. siječnja organiziraju zagrebačko Sveučilište i Nacionalna zaklada za potporu učeničkom i studentskom standardu (11 sati, Rektorat Sveučilišta, Trg maršala Tita 14).

ZAGREB - Utakmica 16. kola regionalne košarkaške "NLB" lige između Cibone i Cedevite (20.15 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

Prijepodne: Tamara Šprihal

Poslijepodne: Ivana Kutni

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xik ymkov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙