FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mike Tyson priprema golubove za utrke

Autor: vmrs
LOS ANGELES, 7. siječnja 2011. (Hina/Reuters) - Mike Tyson bivši je prvak teške kategorije u boksu, osuđeni silovatelj, povremeni glumac, a - ako je suditi po posljednjem intervjuu, i uzgajivač vrhunskih golubova.

Tyson(44), boksač koji je 1997. godine "slavno" odgrizao komadić uha Evanderu Holyfieldu, pokazuje svoju nježnu stranu u televizijskoj emisiji kao čovjek s velikom strašću za uzgajanjem golubova.

Ne uzgaja Tyson obične golubove ni one s njiva, nego golubove visokoletače, ili, kako ih sam naziva, "kremu među golubovima, čistokrvne golubove", tvrdeći da su oni "prvi čovjekovi pernati prijatelji".

Njegov kavez za golubove je u visokoj kući u blizini teretane u kojoj je trenirao uoči pobjeda u ringu. Na televizijskoj postaji Animal Planetu prikazan je dokumentarac s uvježbavanjem Tysonovih golubova te kako ih on priprema za utrku.

"To je što mi ovdje činimo. Posvetio sam život ovim golubovima, kao i kad sam se borio ili bio zatvoren", Tyson javno progovara u dokumentarcu o ljubavi koju gaji prema svojim ljubimcima.

"Ovo mi nije hobi. Ovo je nešto što ću raditi do posljednjeg daha", dodao je bivši kontroverzni boksački prvak.

(Hina) xlzri ynab

An unhandled error has occurred. Reload 🗙