FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Navijači kamenovali autobus s igračima

Autor: rsal
ATENA, 5. siječnja 2011. (Hina/Reuters) - Više od 500 navijača grčkoga prvoligaša Larisse blokiralo je i potom kamenovalo autobus s igračima, bijesni zbog poraza u prvenstvu od Atromitosa (0:3).

Autobus s nogometašima Larisse dočekala je po povratku u grad poveća skupina pristalica tog kluba u pravoj zasjedi, blokiravši i prednji i zadnji dio vozila. Razjareni navijači su kamenjem, jajima i bočicama jogurta zasuli autobus s prestavljenim igračima, koji su u vozilu proveli čak četiri sata prije negoli je policija rastjerala navijače.

Iz autobusa je izašao samo kapetan i bivši igrač Newcastlea Nikos Dabizas, ali se brzo vratio nakon bujice uvreda, tvrdi grčki tisak.

"Očekivali smo neku reakciju od navijača, ali da će nas zatočiti čak četiri sata ...Svi mi žalimo zbog loših rezultata, mojim suigračima je vrlo teško, a od navijača tražimo potporu i strpljenje, a ne linč", kazao je Dabizas.

U prosincu je Larissa dobila potpuno novi stadion od 18.000 mjesta, ali su rezultati ove sezone porazni. Klub je uvjerljivo posljednji na ljestvici Grčke lige sa samo 11 bodova iz 16 dvoboja.

(Hina) xrš yrš

An unhandled error has occurred. Reload 🗙