FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U požaru smrtno stradalo šestogodišnje dijete

Autor: tjak
ČAKOVEC, 30. prosinca 2010. (Hina) - U požaru koji je poslijepodne buknuo u romskome naselju Paragu, u općini Nedelišću, poginulo je šestogodišnje dijete, izvijestila je međimurska Policijska uprava.

Kako je rekao glasnogovornik međimurske Policijske uprave Krunoslav Gosarić, u 15,06 sati policija je primila dojavu ženske osobe o požaru u Paragu, romskome naselju u blizini Trnovca.

Na teren su izišle sve mjerodavne službe - Javna vatrogasna postrojba (JVP) iz Čakovca, Dobrovoljno vatrogasno društvo (DVD) iz Nedelišča, policija i hitna madicinska pomoć.

Kad su stigli na mjesto požara, na adresi Parag 243 pronašli su ozlijeđenu ženu, rođenu 1986. godine, koju je hitna medicinska pomoć prevezla u čakovečku Županijsku bolnicu. Ondje su joj utvrđene teške ozljede - opekline drugog stupnja, rekao je glasnogovornik međimurske Policijske uprave.

Nakon gašenja požara pripadnici JVP-a iz Čakovca i DVD-a iz Nedelišča u 16,55 sati na zgarištu su pronašli mrtvo šestogodišnje dijete. Na terenu je istražni sudac koji utvrđuje uzrok požara, a sutra će se obaviti obdukcija mrtvog tijela djeteta, navodi policija.

(Hina) xtjak ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙