FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dubrovnik: zapljena 16 kilograma marihuane

Autor: hspa
DUBROVNIK, 19. prosinca 2010. (Hina) - Dubrovačko-neretvanska policija na graničnom prijelazu Karasovići između Hrvatske i Crne Gore jučer je zaplijenila 16 kilograma marihuane, izvijestila je danas ta PU.

Sinoć oko 17,45 sati ulaznoj graničnoj kontroli na GP Karasovići pristupilo je automobil "alfa romeo" talijanskih nacionalnih oznaka kojim je upravljala 34-godišnja državljanka Italije. Tom prigodom je primjećeno neobično Talijankino ponašanje te je izvršen vizualni pregled vozila kojom prilikom je primjećeno da je zadnji branik odmaknut od nosača vozila.

Potom je u unutrašnjosti zadnjeg branika pronađen jedan paket s marihuanom. Izvršenom detaljnom pretragom vozila u zadnjem braniku te izrađenom duplom dnu ispod motora i ispod tapicirunga u unutrašnjosti vozila pronađeno je još 15 paketa od ukupno 16 kg i 450 grama marihuane, procijenjene vrijednosti 850 tisuća kuna.

U prostorijama Policijske postaje Gruda nad državljankom Italije provedeno je kriminalističko istraživanje i utvrđeno postojanje osnovane sumnje da je počinila kaznena djela posjedovanja i preprodaje opojnih droga. Osumnjičena je dovedena u Istražni centar Županijskog suda u Dubrovniku.

(Hina) xhspa yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙