FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Uz 'pucanje' "Mirnovec pirotehnike" zatvorene Azijske igre na plaži

Autor: rkor
ZAGREB/MUSCAT, 16. prosinca 2010. (Hina) - U glavnom gradu Omana Muscatu večeras su zatvorene Azijske igre na plaži u čiju je organizaciju ceremonije otvaranja i zatvaranja bilo uključeno više od sto hrvatskih umjetnika, dok je za pirotehnički dio spektakla bila je zadužena samoborska tvrtka "Mirnovec Pirotehnika" koja je za tu prigodu pripremila oko 25 tona pirotehničkih sredstava.

"Mirnovec Pirotehnika" u toj je zemlji osnovala i svoju tvrtku "Innovation Middle East Star" u kojoj, zbog zakona u tom emiratu, ima 70-postotni udjel.

Vlasnik "Mirnovec Pirotehnike" Franjo Koletić Hini je nakon otvaranja Igara na kojima sudjeluje 45 zemalja kazao kako su dobili velike pohvale za organizaciju, a posebno za pirotenhičku izvedbu.

Bio je to naš najveći vatromet koji smo do sada radili, kazao je tom prigodom Koletić.

Izrazio je veliko zadovoljstvo što je jedna hrvatska tvrtka dobila tako velik posao na međunarodnom natječaju, posebno u vrijeme gospodarske krize, te dodao kako je uvjeren da će njegova tvrtka nakon ovako dobrog prijema sigurno uspjeti zaključiti nove poslovne angažmane u tom dijelu Azije.

"Mirnovec Pirotehnika" u Hrvatskoj ima 30 zaposlenih kroz cijelu godinu, a njihov broj se u sezoni (pred božićno-novogodišnje blagdane) penje do 120.

Pored novoosnovane tvrtke u Omanu, "Mirnovec pirotehnika" u stopostotnom vlasništvu ima i tvrtke u Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Srbiji.

(Hina) xrkor yaz

An unhandled error has occurred. Reload 🗙