FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: mjestimice poledica

Autor: mcur
ZAGREB, 15. prosinca 2010. (Hina) - Zbog niskih temperatura na cestama u unutrašnjosti mjestimice ima poledice, javlja večeras Hrvatski autoklub, savjetujući vozačima osobito opreznu vožnju na mostovima, nadvožnjacima i vijaduktima.

Zbog jakih udara vjetra na dionici autoceste A 1 od vijadukta Božići do tunela Sveti Rok brzina je ograničena na 60 km/h.

Zbog vode na kolniku, za sav su promet zatvorene županijske ceste: ŽC 5146 Donji Kosinj-Rudinka, ŽC 3156 Žažina-Mala Gorica i ŽC 3275 Stankovac-Slana.

Zbog zimskih uvjeta kamioni s prikolicama i tegljači s poluprikolicama imaju zabranu prometovanja, a ostala vozila moraju imati zimsku opremu na D 42 Josipdol-Poljanak te na županijskim i lokalnim cestama na području Gospića.

Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad.

Na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, na čvoru Kraljevečki Novaki vozi se dvosmjerno, a u smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama.

Sutra, 16. prosinca, od 8 do 16 sati, na dionici Jadranske magistrale (D 8) Bakar II-Bakarac (vijadukt Čađara) vozit će se uz privremenu prometnu signalizaciju. Postoji i obilazni pravac: Bakar II-Meja-Križišće-Kraljevica.

Na graničnim prijelazima u putničkom prometu nema poteškoća.

Trajekti i katamarani plove redovito

(Hina) xpp ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙