FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Poslovanje Diokia redovno i nesmetano

Autor: dduk
ZAGREB, 10. prosinca 2010. (Hina) - Sve poslovne aktivnosti Dioki Grupe odvijaju se redovito i nesmetano, a istrage koje se provode ni na koji način ne utječu na poslovne aktivnosti, objavio je danas Dioki na Zagrebačkoj burzi.

Priopćenje je odaslano u povodu sinoćnjeg uhićenja vlasnika Dioki Grupe Roberta Ježića koji je navodno osumnjičen zbog slučaja nezakonitog poslovanja HEP-a s Diokijem.

"Uprave društava Dioki Grupe rade u skladu sa programom rada i planovima poslovanja, a istrage koje se provede ni na koji način ne utječu na poslovne aktivnosti Grupe", kaže se u priopćenju.

U kontekstu redovitog i nesmetanog odvijanja poslovanja, u priopćenju se ističe da je jučer krenuo prvi izvoz iz novog pogona vinil klorid monomera u DINA-Petrokemiji odnosno isporuka 3.600 tona ukupne vrijednosti približno dva milijuna eura, a da se nove isporuke očekuju sljedeći tjedan.

Dodaje se da je u planu poslovanja za 2011. godinu predviđen izvoz iz pogona VCM-a u vrijednosti 80 milijuna eura.

Dioki Grupa jedan je od najvećih hrvatskih izvoznika, koji u izvoz plasira 90 posto svoje proizvodnje, a u 2010. godini ostvariti izvoz od približno 205 milijuna eura. Zapošljava oko 1.200 radnika te planira u 2011. godini ostvariti ukupni prihod u vrijednosti od približno 270 milijuna eura, kaže se u priopćenju.

(Hina) xduk yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙