FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kosor sa štićenicima dječjih domova

Autor: agrb
ZAGREB, 5. prosinca 2010. (Hina) - Predsjednica hrvatske vlade i Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) Jadranka Kosor susrela se danas sa štićenicima dječjih domova i stambenih zajednica na tradicionalnom druženju, u povodu blagdana Svetog Nikole, u jednom zagrebačkom restoranu, koje organizira Gradski odbor HDZ-a i Zajednica žena "Katarina Zrinski".

To je peti put da se održava takvo druženje u povodu skorašnjih blagdana, na kojemu se okupilo šezdesetero djece iz domova i stambenih zajednica koji skrbe o djeci od 10 godina do kraja srednje škole, a po potrebi i duže, koji nemaju roditelje ili nisu imali odgovarajuću roditeljstku skrb. Djeca su tom prigodom dobila i prigodne darove, ali i priliku da, osim s političarima, porazgovaraju s istaknutim predstavnicima hrvatskog sporta, Ćirom Blaževićem i Slavkom Golužom te glumcima Goranom Grgićem i Adamom Končićem.

Kosor je djeci čestitala predstojeće božićne i novogodišnje blagdane, poželjevši im da ostvare svoje snove i da imaju dobar uspjeh u školi.

Djeca su joj darovala cvijeće, otpjevala nekoliko pjesama i zahvalila na svemu što radi za njih, a jedan joj je dječak obećao i da će glasovati za nju na izborima.

Predstojnica Dječjeg doma "A.G. Matoš" Đurđa Čaćić zahvalila je premijerki na potpori i na tome što djeci takvim druženjima šalje poruku da je uz njih, da se nagrađuje ono što rade te pokazuje kako i oni jednog dana mogu pomagati onima koji će trebati njihovu pomoć.

(Hina) xagrb ymc

An unhandled error has occurred. Reload 🗙