FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Španjolska: Barcelona prisiljena na igranje u subotu

Autor: rsal
MADRID, 4. prosinca 2010. (Hina/Reuters) - Iako je prvotno javljeno da je utakmica Španjolske lige Osasuna - Barcelona odogoeđan za nedjelju zbog štrajka kontrolora leta, ta utakmica će se ipak odigrati u Pamploni u subotu navečer nakon što je Španjolski nogometni savez zapovijedio Kataloncima da autobusom doputuju u Pamplonu.

Barcelona je pod prijetnjom kazne morala nabrzinu organizirati put od 150 kilometara vlakom i autobusom, te se predviđa da će na stadion doći svega jedan sat prije početka u 20 sati po hrvatskome vremenu.

Španjolski savez je reagirao nakon što Osasuna nije pristala na odgodu utakmice u nedjelju, a iako se španjolski zračni prostor djelomično otvorio popodne, Katalonci su morali na put vlakom u Zaragozu, a potom autobusom do Pamplone.

"Savez nam je kazao da se utakmica odgađa ukoliko kontrolori ne prekinu štrajk. U 13 sati su nam potvrdili odgodu, a dva sata kasnije su nam naredili da igramo. Ovo je krajnje neozbiljno i opasno", kazao je Barcelonin dopredsjednik Jordi Cardoner.

(Hina) xrš yrš

An unhandled error has occurred. Reload 🗙