FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Milanović na 20. obljetnici SDP-a varaždinske ŽO

Autor: nkal
VARAŽDIN, 3. prosinca 2010. (Hina) - SDP i partneri iz Saveza za promjene spremni su preuzeti vlast, poručio je predsjednik Socijaldemokratske partije Hrvatske Zoran Milanović na večerašnjoj svečanosti obilježavanja 20. obljetnice osnutka varaždinske Županijske organizacije SDP-a.

"Hrvatska je danas u krizi identiteta i morala, a SDP će iskoristiti drugu priliku i neće iznevjeriti hrvatske građane nakon izbora", rekao je Milanović. Poručivši varaždinskim SDP-ovcima da ih čeka mnogo rada u sljedećih godinu dana, čestitao im je i na uspješnoj dvadesetogodišnjoj borbi za dostojanstvo rada i radnika u Varaždinu.

Prva konvencija varaždinske Općinske organizacije tadašnje Stranke demokratskih promjena održana je 19. prosinca 1990.

"Trebalo je tada imati hrabrosti i boriti se za socijalnu pravednost, jednakost građana i društvenu solidarnost", rekao je predsjednik županijske organizacije i saborski zastupnik Mario Habek. Dodao je da je SDP u Varaždinskoj županiji danas snažna stranka koja vodi županiju s HNS-om i HSU-om, ima gradonačelnika u Ludbregu, a cilj je povećati broj gradonačelnika i općinskih načelnika.

Na svečanosti u hotelu "Turist" u Varaždinu zaslužnim SDP-ovcima županisjke organizacije uručene su plakete i zahvalnice.

(Hina) xnkal yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙